Cégünk, az ELICOM Construct KFT, civil épületek (lakóházak, hétvégi házak, gazdasági épületek) építésére, felújítására, helyreállítására szakosodott, de ezenkívül szociális épületek, történelmi műemlékek belső munkálatait, gipszkartonozását, hőszigetelését, díszítő vakolását, csempézését, parkettázását vállalja.
A falak szellőzését természetes vakolattal, öko-kompatibilis mészből valósítjuk meg, melyek csak természetes eredetű alapanyagokból állnak.
Cégünk mottója: Érték, stílus, minőség.

 

A történelmi műemléknek nyilvánított épületek felújításánál figyelembe vesszük a díszítő profilok újraegyesítését, amennyiben ez lehetséges, ha pedig szükséges ezek eltávolítása a nem megfelelő vakolat miatt, akkor ezeket megpróbáljuk visszaállítani eredeti állapotukba képek, mérések, sablonok nyomán.
Turisztikai épületek kivitelezése – a Bucin-tető lábánál elhelyezkedő Hóvirág Panzió. Ez az épület már a tervtől a kivitelezésig általunk lett megvalósítva.
           
Cégünk részt vett kereskedelmi központok belső munkálataiban is, mint például a városban levő Ambient és a Sláger Center, illetve Jysk.
Cégünk a 2013-as év elején kivitelezte a Rozmaring Vendéglő felújítási munkálatait és festését. A bézs és a sötétbarna kontrasztjával próbáltuk hangsúlyozni a gipszkartonba öltözött szerkezet ellenállását.