SC Elicom-Zolitop SRL din Gheorgheni este specializat pentru construcția, restaurarea și renovarea clădirilor civile (case de locuit, case de vacanță, clădiri anexe), a clădirilor sociale și a celor care sunt considerate monumente istorice, finisări interioare, aplicat rigips, izolare termică, tencuieli ornamentale, aplicat gresie și parchet lamelar.
Pentru realizarea aerisirii pereților se aplică tencuială naturală eco-compatibilă din var natural, care conține numai materii prime de origine strict naturală.
Motoul firmei: Valoare, stil, calitate.

 

La restaurarea clădirilor considerate monumete istorice se are in vedere reintregirea profilurilor ornamentale, dacă acest lucru este posibil, iar în cazul în care este necesară îndepărtarea acestora din cauza tencuielii necorespunzătoare, se fac schițe în urma măsurătorilor, poze și șabloane pentru readucerea lor în starea în care au fost la construcție.
           
Firma noastră a participat la realizarea lucrărilor interioare de la centrele comerciale Ambient și Slager Center sau Jysk din localitate.
La începutul anului 2013 am executat lucrările de reparații și vopsirea Restaurantului Rozmaring. Ne-am folosit de contrastul dintre bej și marou închis, evidențiind cu această structură de rezistența îmbrăcată în rigips. Pereții holului de acces în grupurile sanitare sunt tapetate.